Skip to main content

Behandel team

Catalijn van Wissen

Ggz-agoog

‘De shit uit je verleden is de mest voor je toekomst’.

Met veel plezier werk ik al een aantal jaar bij GGZ Centrum Wageningen als ggz-agoog. Je kunt me hier tegenkomen bij het koffiezetapparaat, het inloopspreekuur, als behandelaar en sinds kort bij een zelfcompassiegroep (door mij en een collega opgericht).

Wat je aan me merkt is dat ik een open blik heb naar mensen en hun ervaringen. Dat komt omdat ik veel ervaring heb, onder andere in de psychiatrie. Inmiddels werk ik vanuit een holistische kijk naar de gezondheid. Dat betekent dat ik me niet beperk door alleen te kijken naar een specifieke klacht waar je last van hebt.

Samen kijken we naar jou als mens in z’n geheel (fysiek, mentaal, emotioneel en ziel). Hoe ga je om met je klachten? Hoe ga je om met emoties? Wat geeft je lichaam voor signalen af? Waar word je blij van? Om mijn kennis nog meer te vergroten, volgde ik een aantal cursussen verbindende communicatie en heb ik een opleiding tot holistic movement coach afgerond.

Mijn blik is open, creatief en nieuwsgierig. Ik vind het een uitdaging om samen met jou te onderzoeken hoe je weer regie kunt voelen, hoe je beter voor jezelf kunt zorgen, jezelf kunt geruststellen en hoe je milder kunt zijn naar jezelf. Wat kan je al? En wat heb je nog nodig?

Ik woon in Wageningen met mijn drie dochters en onze hond Loki. In mijn vrije tijd wandel ik veel, ben ik veel in de natuur te vinden en ik fotografeer.

Misschien tot ziens!